28 jaar geleden vertelde Frederik in ‘Jambers’ over droom om balletdanser te worden, nu zegt hij het wereldje vaarwel

TVWe schrijven 1994. De 12-jarige Frederik was toen al zeven jaar bezig met ballet. In ‘Jambers’ vertelde hij open over z'n eerder atypische hobby. “In het begin vonden mijn ouders het niet leuk”, klonk het. “Ballet voor een jongen, dat past niet zo. Ik vind wél dat dat gaat.” Frederik slaagde er de afgelopen jaren in om een internationale carrière als balletdanser uit te bouwen, maar trad onlangs voor de laatste keer op in zijn geboortestad Izegem. Paul Jambers was er opnieuw bij.

3 reacties

 • Hugo Verlot

  2 maanden geleden
  Deze mensen zijn topsporters die ondergewaardeerd worden. Vergen alle dagen het uiterste van hun lichaam. Respect.
 • Pierre Bos

  2 maanden geleden
  Hij zegt "het wereldje" (?!) helemaal niet vaarwel. In het programma heeft hij duidelijk gezegd dat hij balletinstructeur wordt en dat in goede conditie wil doen.
 • Patricia Lemoine

  2 maanden geleden
  Respect.
 1. STREAMINGTIP. Must-see mysterieseries voor de fans van ‘Manifest’
  TV

  STREAMING­TIP. Must-see mysteriese­ries voor de fans van ‘Manifest’

  ‘Manifest’ trok deze maand na lang wachten een nieuw blik aan epische twists open aangaande vlucht 828 en haar overlevers. En dat is eraan te zien, want de reeks domineert de Netflix-top tien in ons land. Maar wie in afwachting van het langverwachte tweede deel van seizoen vier gretig op zoek is naar nog meer raadselachtige series met een bovennatuurlijke twist, moet niet op z’n honger blijven zitten. Van ‘The Wilds’ op Prime Video tot ‘The Leftovers’ op Streamz: wij stellen u enkele van de beste - en meest onderschatte - ‘must-see’ mysteries voor.