Anouk in The Voice of Holland.
Volledig scherm
Anouk in The Voice of Holland. © RTL

2,2 miljoen kijkers zien Anouk opnieuw Jan Smit fileren in ‘The Voice’: “Vréselijk liedje, blij dat het voorbij is”

TVIn zijn nieuwe rol als coach in ‘The Voice of Holland’ lijkt Jan Smit (35) in de ogen van zijn collega Anouk maar weinig goed te kunnen doen. Waar de rockdiva hem in een eerdere aflevering sommeerde dat ‘hij zijn bek moest houden’, viel zij de kersverse coach gisteravond voor het oog van 2,2 miljoen kijkers ongenadig hard aan op diens georkesteerde battle. “Met nieuwe coaches krijg je nieuw repertoire. Ik vond het echt een vréselijk liedje.”

  1. Speciale kapsels en mopjes van Niels Destadsbader: Siska Schoeters duikt achter de schermen van ‘The Greatest Dancer’
    Showbizz

    Speciale kapsels en mopjes van Niels Destadsba­der: Siska Schoeters duikt achter de schermen van ‘The Greatest Dancer’

    Het is nog wachten tot 4 februari om naar ‘The Greatest Dancer’ te kijken op Eén. In dat programma gaan Siska Schoeters (40), Aster Nzeyimana (29) en Niels Destadsbader (34) op zoek naar het grootste danstalent in Vlaanderen. Presentatrice Siska neemt alvast haar volgers mee achter de schermen van het programma. Zij wordt voor de opnames helemaal mooi gemaakt door haar team. Ze toont haar elegante jurk en speciaal kapsel op sociale media. Voor de camera draait, beleeft ze ook wat pret met de crew. En collega Niels kan het niet laten om nog wat mopjes te tappen.