Anouk in The Voice of Holland.
Volledig scherm
Anouk in The Voice of Holland. © RTL

2,2 miljoen kijkers zien Anouk opnieuw Jan Smit fileren in ‘The Voice’: “Vréselijk liedje, blij dat het voorbij is”

TVIn zijn nieuwe rol als coach in ‘The Voice of Holland’ lijkt Jan Smit (35) in de ogen van zijn collega Anouk maar weinig goed te kunnen doen. Waar de rockdiva hem in een eerdere aflevering sommeerde dat ‘hij zijn bek moest houden’, viel zij de kersverse coach gisteravond voor het oog van 2,2 miljoen kijkers ongenadig hard aan op diens georkesteerde battle. “Met nieuwe coaches krijg je nieuw repertoire. Ik vond het echt een vréselijk liedje.”

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Hoe 1 seconde het verschil maakt tussen mogelijk eeuwige roem en een pijnlijke exit in ‘De Slimste Mens’
  TV
  3

  Hoe 1 seconde het verschil maakt tussen mogelijk eeuwige roem en een pijnlijke exit in ‘De Slimste Mens’

  Eén seconde lag er tussen hemel en hel voor Dorianne Aussems in de derde aflevering van ‘De Slimste Mens’. Eén luttele seconde en het evidente antwoord ‘The Father’. De radiopresentatrice vergat de filmtitel te zeggen, waarop nieuwkomer Jean-Marc Mwema zich met 50 extra seconden vooralsnog tot winnaar kroonde. En Dorianne wat later in de finale kansloos uit het spel werd geknikkerd.