Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

15-jarige Gala wint ‘The Voice Kids’: “Ik doe waar ik me goed bij voel en schaam me nooit”

TVEen eigenzinnige look. Een fantastische stem. En dankzij die unieke combinatie ook de winnares van ‘The Voice Kids’. De 15-jarige Gala Aliaj Dragot kon het vrijdagavond amper zelf geloven, maar is meer dan klaar voor een leventje in de spotlights. “Ik doe gewoon waar ik me goed bij voel en ik schaam me nooit, ook al komt er commentaar.” De kersverse winnares  brengt meteen haar eerste single ‘Contagious’ uit.

9 reacties

 • Romana Crabbe

  5 maanden geleden
  Heel verdiend, ze zou nu al een sportpaleis kunnen vullen ! Laat jou talent niet verloren gaan aub ,doe er iets mee x. Héél veel succes ik hoop echt dat je een grote ster word (je overtreft Natalia hoor) je hebt ook een heel persoonlijk en mooi imago . Je zou zelfs model kunnen zijn.
 • Ronny Verachtert

  5 maanden geleden
  dat wisten ze al drie maande geleden al dat ze ging winnen
 • Miek Hemeleers

  5 maanden geleden
  Zo mooi. Ik wens haar een hele mooie welverdiende toekomst! Super!
 • martine witdouck

  5 maanden geleden
  Met de juiste begeleiding wacht dit meisje een grootse toekomst. Top!
 • Joan Lute

  5 maanden geleden
  Topprestaties en dikke duim voor de kijkers die gestemd hebben puur voor professionalisme en zangtechnische klasse. Als gala met haar twee voeten op de grond blijft, een goeie management heeft plus goede coaching dan heeft ze alles om het ook internationaal te maken. Ze mag zeker haar eigenzinnig tof en kleurrijk image niet overboord gooien want ze is gewoonweg zo ontzettend leuk om zien en horen .
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Grote stijlverandering op Disney+: honderden nieuwe titels voor volwassenen
  TV
  23

  Grote stijlveran­de­ring op Disney+: honderden nieuwe titels voor volwasse­nen

  Disney+ is niet langer alleen voor kinderen. Vanaf 23 februari zal ook het merk Star aan de streamingzender worden toegevoegd. Daarbij horen populaire reeksen zoals ‘Grey’s Anatomy’ en ‘Scandal’, maar ook films zoals ‘Deadpool’ en ‘Die Hard’. Kinderen krijgen wel hun eigen ‘veilige zone’: films die volgens Disney te gewelddadig of te racistisch zijn worden daar verwijderd. Opvallend: ook klassiekers zoals ‘Peter Pan’ en ‘Dumbo’ haalden de selectie niet.
 1. Gala Aliaj (15) overtreft haar stoutste verwachtingen: “Ik schreef me op de laatste minuut in. Nu sta ik in de finale van The Voice Kids”
  PREMIUM

  Gala Aliaj (15) overtreft haar stoutste verwachtin­gen: “Ik schreef me op de laatste minuut in. Nu sta ik in de finale van The Voice Kids”

  Ze plakt op je televisiescherm als een geboren ster. Gala Aliaj (15) uit Grimbergen ziet er niet alleen uit als de nieuwe Billie Eilish, haar stem klinkt ook als muziek in de oren. Vrijdagavond staat ze op het podium van The Voice Kids 2020 en wie weet neemt zij de prijzenpot van 10.000 euro en een jaar gratis kledij mee naar huis. Wij spraken met haar, vlak voor de finale.
 2. Kürt Rogiers viert 25 jaar bij VTM en krijgt verrassing van formaat
  Play
  TV

  Kürt Rogiers viert 25 jaar bij VTM en krijgt verrassing van formaat

  Kürt Rogiers (49), vaste waarde bij VTM, is dit weekend 25 jaar onafgebroken in dienst bij de zender. Hij debuteerde op 20 februari 1996 als Jos Sneyers in ‘Wittekerke’ en kwam nadien in tal van producties aan bod, gaande van onder meer playboy in ‘Costa!’, advocaat in ‘De Wet volgens Milo’, dokter in ‘Spoed’, koele kikker in ‘Sara’, gehaaide manager in ‘Spitsbroers’ tot CEO Lars De Wulf in ‘Familie’.
 1. Sergio Herman blikt terug op zijn rampjaar: "Ik ga veel meer aan mezelf denken"
  Play
  Telefacts NU

  Sergio Herman blikt terug op zijn rampjaar: "Ik ga veel meer aan mezelf denken"

 2. Alex Agnew spreekt over zijn grote jeugdliefde Sophie: "Bij haar begon mijn fascinatie voor onbereikbare vrouwen"
  Play

  Alex Agnew spreekt over zijn grote jeugdlief­de Sophie: "Bij haar begon mijn fascinatie voor onbereikba­re vrouwen"