Eden Hazard (rechts) met tegenstander Selim Amallah in actie tijdens de wedstrijd België-Marokko op het WK voetbal
Volledig scherm
Eden Hazard (rechts) met tegenstander Selim Amallah in actie tijdens de wedstrijd België-Marokko op het WK voetbal © BELGA

1.692.643 Vlamingen beleven trieste afgang van Rode Duivels tegen Marokko

TVGemiddeld 1.692.643 Vlamingen volgden zondagmiddag de trieste afgang van de Rode Duivels tegen Marokko. De ‘openingswedstrijd’ van België tegen Canada was nog goed voor 1.881.984 kijkers.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. ‘The Masked Singer’-geheimen met Herman ‘Skiwi’ Verbruggen: “Je moet altijd naar het toilet als je in zo’n pak zit”
  Showbits

  ‘The Masked Sin­ger’-geheimen met Herman ‘Skiwi’ Verbruggen: “Je moet altijd naar het toilet als je in zo’n pak zit”

  Was Herman ‘Skiwi’ Verbruggen starstruck door een medekandidaat? Heeft hij te allen tijde zijn deelname verborgen kunnen houden? En vooral: wat doe je als je net naar het toilet moet als je in dat pak zit? Showbits-reporter Senne daagde Herman uit voor een potje ‘Never Have I Ever’, en ontrafelde zo een aantal interessante ‘The Masked Singer’-geheimen.