Anja (34) en Kelly (29) Stessens organiseren een witte mars ter herdenking van kleuters Dean (4) en Miguel (2).
Volledig scherm
Anja (34) en Kelly (29) Stessens organiseren een witte mars ter herdenking van kleuters Dean (4) en Miguel (2). © Liese Demeulenaere

Zussen Anja en Kelly organiseren witte mars voor kleuters Dean (4) en Miguel (2): “Geen enkel kind verdient dit lot”

TurnhoutZaterdag 26 maart trekt er een witte mars door de Turnhoutse straten ter herdenking van de kleutertjes Dean Verberckmoes (4) en Miguel Van Kriekinge (2). De mars is een initiatief van de zussen Anja (34) en Kelly (29) Stessens die zo ook alle ouders van vermiste kinderen en slachtoffers van kindermishandeling een hart onder de riem willen steken. 

  1. “Vlaamse overheid en organisaties spenderen al dertig jaar veel geld in de aankoop van natuur, maar op een volledig foute manier”
    PREMIUM

    “Vlaamse overheid en organisa­ties spenderen al dertig jaar veel geld in de aankoop van natuur, maar op een volledig foute manier”

    Het mestactieplan, het stikstofakkoord en de afbakening van de nationale parken. Er komt heel wat op de boeren af en velen zijn daar ongerust over. Meer dan tweehonderd boeren kwamen luisteren naar Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere (CD&V) en Jurgen Tack van belangenorganisatie European Landowners Organisation. Tack was heel duidelijk. “Politici die zeggen dat de uitbreiding van de natuurparken géén landbouwgrond of private grond zal kosten: dat is oneerlijk.”
    Turnhout