Alexander Chiafele aan het zwarte kruispunt waar zijn zoon (11) werd aangereden.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander Chiafele aan het zwarte kruispunt waar zijn zoon (11) werd aangereden. © Peter Vanderveken

Zoontje (11) van Alexander gewond na ongeval met vluchtmisdrijf op zwart kruispunt: “Maak hier nu eindelijk eens werk van meer verkeersveiligheid”

“Maak nu eindelijk eens werk van dat zwarte kruispunt, voordat er nog meer slachtoffers vallen.” Alexander Chiafele lanceert een emotionele oproep nadat zijn zoon Mauro (11) maandag werd aangereden op het kruispunt aan de McDonald's van Turnhout. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf. “Ik ben de tel kwijtgeraakt hoe vaak ik daar al een zwakke weggebruiker op de grond heb zien liggen”, getuigt Alexander.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.