De brandweer bij de hoogspanningscabine op het domein van Heilig Graf
Volledig scherm
De brandweer bij de hoogspanningscabine op het domein van Heilig Graf © Jef Van Nooten

Zeshonderd leerlingen Heilig Graf geëvacueerd na brand in hoogspanningscabine

TurnhoutEen brand in een hoogspanningscabine heeft donderdagochtend campus Apostoliekenstraat van het Heilig Graf in Turnhout opgeschrikt. Zeshonderd leerlingen moesten worden geëvacueerd. Even werd gevreesd dat de school zou moeten overschakelen op thuisonderwijs, maar na twee uur beschikte de school terug over elektriciteit.

 1. Van La Luna tot Wellclusive: 5 privé-sauna’s in de Kempen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Kempen

  Van La Luna tot Wellclusi­ve: 5 pri­vé-sauna’s in de Kempen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de Kempen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van La Luna in Herentals tot Wellclusive in Rijkevorsel: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.