De openbare aanklager vordert een celstraf van 30 maanden voor elk van de zes jongeren.
Volledig scherm
De openbare aanklager vordert een celstraf van 30 maanden voor elk van de zes jongeren. © Kristof Baelus

Zes jongeren lokken man via datingapp voor homoseksuelen en stelen zijn iPhone en geld

Zes jongeren moesten zich voor de rechtbank in Turnhout verantwoorden voor bendevorming en diefstal met geweld. De jongeren hadden met een man afgesproken via een datingsite waarop vooral homoseksuele jongeren actief zijn.

0 reacties

 1. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen