Willy Van Geirt is klaar voor de heropening van Oud&Nieuw
Volledig scherm
Willy Van Geirt is klaar voor de heropening van Oud&Nieuw © Jef Van Nooten

Winkelier stelt wc gratis ter beschikking, en vindt gift van 500 euro in collectebus

TurnhoutDe uitbater van de winkel OUD&NIEUW in Turnhout heeft een wel erg opmerkelijke vondst gedaan in de collectebus van zijn toilet. Iemand liet er een vrije gift van 500 euro achter, als dank dat hij het toilet mocht gebruiken.

 1. Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieuze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”
  PREMIUM
  Mol

  Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieu­ze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”

  De winkel Wally’s World aan de Molderdijk in Mol wordt met argusogen bekeken. De nieuwe zaak in het vroegere filiaal van Mega World is vrijwel identiek aan de vorige, zelfs het logo werd bijna klakkeloos overgenomen. Vroegere medewerkers en klanten vermoeden dat voormalig eigenaar van Mega World Dirk Bron wel eens de mysterieuze Wally zou kunnen zijn. Marleen Panis, de vroegere rechterhand van Bron, ontkracht dat. “Het zou me erg verbazen als Dirk hierachter zou zitten.”
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king