Minister Matthias Diependaele krijgt een uitleg van burgemeester Paul Van Miert (N-VA).
Volledig scherm
PREMIUM
Minister Matthias Diependaele krijgt een uitleg van burgemeester Paul Van Miert (N-VA). © Photo News

Welke fout is er gemaakt en kon die vermeden worden? Gerecht onderzoekt installatie van gasvuur na gasontploffing in Turnhout

TurnhoutEen installatiefout van een gasvuur in één van de appartementen in de Boerenkrijglaan in Turnhout. Dat is volgens het gerecht dé mogelijke oorzaak van de gasontploffing die vier mensen het leven kostte op oudjaar. Verder onderzoek moet uitmaken of een onzorgvuldigheid aan de basis lag en of dus de installateur verantwoordelijk gesteld kan worden. Op elf andere plaatsen waar de installateur aan de slag was, bleek er géén gevaar te zijn. Ondertussen voert woonmaatschappij De Ark in samenspraak met de politie de bewaking van de site op in afwachting van de resultaten van een nieuw stabiliteitsonderzoek.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Sunrise Festival stevent af op recordeditie: “We verwachten 50.000 bezoekers over het hele weekend”
  Lille

  Sunrise Festival stevent af op recordedi­tie: “We verwachten 50.000 bezoekers over het hele weekend”

  De festivalwereld heeft moeilijke jaren achter de rug, maar de honger is groot bij de muziekfans en dat merken ze bij Sunrise Festival als geen ander. Voor het eerst in het bestaan stevent het festival af op een alvast uitverkochte zaterdag en dus 20.000 bezoekers. Het festivalterrein én de camping zijn ook uitgebreid. “Een groter terrein, maar de sfeer en de kwaliteit blijft hetzelfde”, zegt organisator Marijn Venmans.