Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © RV

Vrouw (64) gewond na ongeval in Druivenstraat

 1. Weekendtips voor de Kempen: van kermis en festival tot een waterskishow
  PREMIUM
  Kempen

  Weekend­tips voor de Kempen: van kermis en festival tot een waterskis­how

  De temperaturen zullen ook dit weekend aan de hoge kant blijven, maar bij de pakken blijven zitten heeft ook geen zin. En in de Kempen valt er altijd nog wel iets te beleven om naartoe te gaan. In Turnhout opent de grote augustustusfoor, op het recreatiedomein de Mosten in Meer kan je voor één keer een nacht overnachten, Fiësta Europa brengt ons in vakantiesfeer en in Minderhout kan je vrijdag en zaterdag nog terecht voor de zwoele ritmes van de Antilliaanse Feesten. Of wat dacht u van een spetterende show van een waterskivereniging?
 2. Kinesiste Lotte wandelt 60 kilometer van Turnhout naar Antwerpen: “In 2023 ga ik een heel jaar in Peru werken in revalidatiecentrum voor jongeren”
  Antwerpen/Turnhout

  Kinesiste Lotte wandelt 60 kilometer van Turnhout naar Antwerpen: “In 2023 ga ik een heel jaar in Peru werken in revalida­tie­cen­trum voor jongeren”

  Kinesiste Lotte Eilers (24) arriveerde donderdagnamiddag aan het MAS in Antwerpen. Ze had er een wandeltocht van 60 kilometer opzitten die om middernacht in haar stad Turnhout startte. “Een tegenprestatie voor de 1.500 euro die ik heb ingezameld voor een revalidatiecentrum in Peru. Ik ga er in 2023 als vrijwilliger werken.”