Laenen
Volledig scherm
© Laenen

Vrouw (28) steekt vriend met mes in de buik, slachtoffer (53) rijdt zélf naar ziekenhuis maar crasht

Een 53-jarige man uit Turnhout is zaterdagnacht zwaargewond in zijn wagen aangetroffen in Genk langs de Europalaan. De man bleek met een mes in de buik gestoken en was op weg naar het ziekenhuis. Zijn 28-jarige vriendin is opgepakt en aangehouden.  

1 reactie

 • André Van Laethem

  2 jaar geleden
  Onder invloed van drank of drugs. Geef ze maar een tiental jaartjes tijd om te brommen
 1. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt