Alex Verhoeven (rechts) dresseert een bord in zijn nieuwe restaurant Hert
Volledig scherm
PREMIUM
Alex Verhoeven (rechts) dresseert een bord in zijn nieuwe restaurant Hert © Jef Van Nooten

Vijf restaurants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteitsvolle zaken dan één kans op een Michelinster”

TurnhoutAlex Verhoeven begon zijn carrière in de keuken van Hof van Cleve. Tegenwoordig roert hij in de potten van Hert, het restaurant dat hij in Turnhout opende op 72 meter hoogte. Maar Alex Verhoeven is veel meer dan alleen Hert. Hij runt binnenkort vijf restaurants én heeft plannen voor een feestzaal. “Ik moet toegeven dat ik mezelf onlangs ben tegengekomen.”

 1. Patrick Van Gompel signeert zijn boek bij vriend Ad Hendrickx van stripwinkel Tistjen Dop: “Kan me geen betere plaats inbeelden om te signeren”
  Turnhout

  Patrick Van Gompel signeert zijn boek bij vriend Ad Hendrickx van stripwin­kel Tistjen Dop: “Kan me geen betere plaats inbeelden om te signeren”

  Vtm-journalist Patrick Van Gompel (64) stelde eerder deze week zijn boek ‘Van onze verslaggever ter plaatse’ voor, maar wie een gesigneerd exemplaar wou moest zaterdag afzakken naar stripwinkel Tistjen Dop in Turnhout. Met een lach op het gezicht signeerde hij elk boek. Voor wie het niet wist: volgende zaterdag herhaalt hij zijn signeersessie nog eens.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.