De politie werd aangevallen door bezoekers van fuifzaal Futur
Volledig scherm
PREMIUM
De politie werd aangevallen door bezoekers van fuifzaal Futur © Facebook/Wiggenraad

VIDEO. Drie agenten gewond bij zoveelste vechtpartij in Turnhoutse uitgaansleven: “Verplicht sluitingsuur opnieuw op tafel”

TurnhoutBurgemeester Paul Van Miert overweegt een sluitingsuur in te voeren voor horeca en fuifzalen. Aanleiding is een incident zondagochtend aan fuifzaal Futur. Drie agenten raakten gewond toen ze bekogeld werden met glazen flessen. Eén agent werd ook in de arm gebeten. “Het is telkens om 5 à 6 uur dat de situatie escaleert”, zegt Van Miert.

 1. Tweede editie van Summer Sessions is een schot in de roos: “De mensen hebben er echt naar uit gekeken”
  Turnhout

  Tweede editie van Summer Sessions is een schot in de roos: “De mensen hebben er echt naar uit gekeken”

  De tweede editie van Summer Sessions zit erop. Na twee stille jaren konden organisators Kim en Wlad van het Keizershof eindelijk alles uit de kast halen om hun festival naar een hoger niveau te tillen. Het resultaat? Een Warandeplein dat drie dagen rij afgeladen vol stond met uitgelaten mensen. “Het doet ons enorm deugd om iedereen zo te zien genieten”, zeggen Kim en Wlad.
 2. Van barbecueën op het water tot huisgemaakte pralines: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de Kempen
  PREMIUM
  Regio Kempen

  Van barbecueën op het water tot huisgemaak­te pralines: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de Kempen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van barbecueën op het water in Herentals tot huisgemaakte pralines in Geel: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.