Pat Van Roey neemt binnenkort een nieuwbouw in gebruik naast het hoofdkantoor
Volledig scherm
Pat Van Roey neemt binnenkort een nieuwbouw in gebruik naast het hoofdkantoor © RV

Van Roey wil IT-bedrijf laten groeien tot 300 werknemers: fysieke shop moet daarvoor sluiten

TurnhoutHet begon 25 jaar geleden in zijn garage. Intussen heeft Pat Van Roey zijn IT-bedrijf laten uitgroeien tot een stabiele KMO met bijna 200 werknemers. Om verder te kunnen groeien - hij wil tegen 2025 naar 300 medewerkers - neemt VanRoey.be binnenkort ‘De Kempus’ in gebruik, een nieuwbouw aan de Kempenlaan. “Hiermee wordt het hoofdstuk van de fysieke shop definitief afgesloten”, zegt Van Roey.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Willem en Merel openen Atelier Co-Pains op site Le Bon: “We werkten beiden in de sociale sector, maar we waren toe aan een nieuw verhaal”
  Turnhout

  Willem en Merel openen Atelier Co-Pains op site Le Bon: “We werkten beiden in de sociale sector, maar we waren toe aan een nieuw verhaal”

  Merel Rooyackers (28) en Willem Van Genechten (37) hebben samen bakkerij Atelier Co-Pains geopend in de Victoriestraat. Achteraan geeft het pand uit op de site Le Bon die volop in ontwikkeling is. Het koppel was voordien actief in de sociale sector, maar het broeide al een tijdje om een zelfstandige zaak te openen. “Bakken zat er altijd al wat in bij mij dus het is toch een beetje een droom die uitkomt”, lacht Merel.