Uitbater Gholam Bahaoddin (59) werd zwaar toegetakeld door de vier overvallers.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Gholam Bahaoddin (59) werd zwaar toegetakeld door de vier overvallers. © Toon Verheijen

Uitbater telefoonwinkel toegetakeld door vier jongemannen op klaarlichte dag: “Zonder iets te zeggen sloegen ze met pistolen op mijn hoofd”

De 59-jarige Gholam Bahaoddin van Phone 2 Go in de Leopoldstraat is vrijdagmorgen op enorm brutale wijze overvallen in zijn winkel. Vier jongemannen van wie twee gewapend met een pistool sloegen en stampten de man meermaals en gingen uiteindelijk aan de haal met zo'n 900 euro en 21 gsm-toestellen. “In oktober werd ik ook al eens overvallen. Ik ben bijna zeker dat die overvaller er nu weer bij was”, zegt Gholam die na de middag weer gewoon in zijn winkel stond.

 1. Minderjarige vandalen spuiten tot twee keer toe brandblussers leeg in parking Turnova
  Turnhout

  Minderjari­ge vandalen spuiten tot twee keer toe brandblus­sers leeg in parking Turnova

  De politie heeft twee minderjarigen opgepakt die minstens één, maar mogelijk twee keer vandalenstreken hebben uitgehaald in de ondergrondse parking van Turnova. De voorbije weken werd daar tweemaal een poederblusser leeggespoten. Telkens werden de vandalen gefilmd door bewakingscamera’s, maar hen identificeren lukte tot nu toe niet. Maar de alertheid van twee inspecteurs bracht begin deze week dan toch een doorbraak in het onderzoek. Het gaat om twee minderjarigen. De kans is groot dat zij of hun ouders zullen moeten opdraaien voor de kosten van de leeggespoten poederblussers en de opruimingswerken.
 2. Leerlingen Sint-Victor samen tegen pesten
  Turnhout

  Leerlingen Sint-Vic­tor samen tegen pesten

  Het is niet evident in tijden van corona, maar op Sint-Victor in Turnhout hebben ze toch een voorstelling laten doorgaan van ‘De Pest! aan mij’. De leerlingen moesten via aparte ingangen naar binnen en overal was vooral veel ruimte voorzien. “De voorstelling was voor de leerlingen van het tweede jaar, met de bedoeling om de aandacht te vestigen op pesten. We hebben ook gewerkt rond een positief zelfbeeld, want alleen als we ons goed voelen in ons vel zullen we ook weerbaarder zijn tegen pesten. Op Sint-Victor is in elk geval alles bespreekbaar en mag iedereen zichzelf zijn. We leren anderen en onszelf aanvaarden zoals we zijn.”