Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Maxime Petit

Twee chauffeurs laten zich betrappen tijdens BOB-controles

TurnhoutDe politie Regio Turnhout heeft woensdag verscheidene boetes uitgeschreven tijdens een verkeerscontrole. Twee boetes werden uitgedeeld aan bestuurders die teveel hadden gedronken.

 1. Van barbecueën op het water tot huisgemaakte pralines: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de Kempen
  PREMIUM
  Regio Kempen

  Van barbecueën op het water tot huisgemaak­te pralines: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de Kempen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van barbecueën op het water in Herentals tot huisgemaakte pralines in Geel: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 2. Bestuurder met rijverbod betrapt tijdens alcoholcontroles
  Turnhout/Lille/Vosselaar

  Bestuurder met rijverbod betrapt tijdens alcoholcon­tro­les

  Het verkeersteam van Politie Regio Turnhout controleerde zaterdagnamiddag- en avond op het rijden onder invloed van alcohol of drugs aan de Tielendijk in Turnhout, de Strandweg in Gierle en de Rijdstraat in Vosselaar. Van de 150 gecontroleerde chauffeurs legen er maar twee een positieve ademtest af. Daarnaast moesten de agenten ook een proces-verbaal opstellen tegen een bestuurder omdat hij reed tijdens een lopend rijverbod.