De toren zoals hij er nu uitziet.
Volledig scherm
De toren zoals hij er nu uitziet. © Ton Wiggenraad

Turnova opent in voorjaar 2019

TURNHOUTHet woon- en winkelproject Turnova krijgt steeds meer vorm. Wie over de Grote Markt wandelt , kan al niet meer naast het torengebouw kijken. Tien van de zeventien verdiepingen zijn gebouwd. Ook elders op de werf komt Turnova elke dag een stapje dichterbij. "In het voorjaar van 2019 kan de grote opening plaatsvinden", voorspelt projectleider Hugo Meeus.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.