Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Turnhoutse vrouw voor 15.000 euro opgelicht via WhatsApp

TurnhoutEen vrouw uit Turnhout is 15.000 euro armer. Ze werd opgelicht via een vals WhatsApp-bericht. De politie in Turnhout roept op om altijd voorzichtig te zijn.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Paterspand moet bruisend stadsdeel worden: kantoren, coworkingspace, woongelegenheden en restaurant op voormalig kloosterdomein
  Turnhout

  Paterspand moet bruisend stadsdeel worden: kantoren, coworkings­pa­ce, woongele­gen­he­den en restaurant op voormalig kloosterdo­mein

  Het Paterspand in Turnhout zal de komende jaren een grondige metamorfose ondergaan. Twee jaar geleden namen Imoya en InterOffices de site over. De centrale inkomhal is al omgetoverd tot een indrukwekkende coworkingspace en de kantoren op het gelijkvloers zijn volledig vernieuwd. In de vroegere kerk komt een culinair restaurant en de huidige parking maakt plaats voor een ondergrondse parking, een tachtigtal appartementen én een nieuw aangelegde tuin. “Dit moet een bruisend stadsdeel worden waar wonen, werken en ontspanning hand in hand gaan”, zegt CEO Dirk Paelinck.