Steff Hesbeens en Michaël Cordie van Taxandria.
Volledig scherm
Steff Hesbeens en Michaël Cordie van Taxandria. © RV

Taxandria brouwt bier met stikstof in plaats van koolzuur: “Dikkere schuimkraag om smaak beter te behouden”

Brouwerij Taxandria pakt deze zomer uit met een uniek bier op basis van nitro, of stikstof, in plaats van koolzuur. In België deed alleen Petrus het voor en het wereldbekende Guinness past het toe voor het bier van de tap. “We zoeken altijd iets unieks”, zeggen Michaël Cordie & Steff Hesbeens van Taxandria. Het bier zal na de heropstart van de horeca in het begin alleen daar te vinden zijn.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.