Een medewerker van het callcenter in Turnhout
Volledig scherm
Een medewerker van het callcenter in Turnhout © Stad Turnhout

Stad Turnhout start nieuwe belronde naar (eenzame) senioren: “Belangrijk met de ongewone feestdagen voor de deur”

TurnhoutVeel senioren missen de sociale contacten. Stad Turnhout wil daarom de nodige zorg besteden aan hen. Zeker met de winter en de ongewone feestdagen voor de deur. “We willen hen spreken, naar hen luisteren, ons ervan vergewissen dat ze het goed stellen”, zegt schepen van Welzijn Kelly Verheyen.

 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 1. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt

 2. Pizzabezorger schrikt wanneer aap bestelling ontvangt
  Play
  bizar

  Pizzabezor­ger schrikt wanneer aap bestelling ontvangt