De zelfoogsttuin aan de Stadsboerderij in Turnhout
Volledig scherm
De zelfoogsttuin aan de Stadsboerderij in Turnhout © Facebook Stadsboerderij Turnhout

Stad moet op zoek naar nieuwe concessionaris voor Stadsboerderij: “Het vertrouwen was zoek”

TurnhoutDe stad Turnhout zet de concessie van vzw De Troef voor de Stadsboerderij met onmiddellijke ingang stop. Sinds anderhalf jaar geleden ‘boer Jeroen’ werd ontslagen, kwamen er bij de stad heel wat klachten binnen van de gebruikers van de zelfoogsttuin. De poging om het vertrouwen tussen alle partijen te herstellen, draaide uiteindelijk op niets uit. “De visies van de stad en De Troef over de Stadsboerderij zijn niet te verenigen”, klinkt het.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Kempen Aan Tafel serveert lekkerste producten uit onze regio: “Met vier Kempense topchefs de klanten culinair verwennen is het doel”
  Turnhout

  Kempen Aan Tafel serveert lekkerste producten uit onze regio: “Met vier Kempense topchefs de klanten culinair verwennen is het doel”

  Chef-koks Ivan Menten van Au Comptoir in Gierle, Bart Gils van Signatuur in Antwerpen, Nicolas Nuyens van Signature Catering by Nicolas in Beerse en Alex Verhoeven van onder meer restaurant Hert in Turnhout zullen op 10 november het beste van zichzelf geven tijdens culinair event Kempen Aan Tafel. Chefs én producten uit de Kempen worden die avond in de kijker gezet. Van alle beschikbare stoelen in Turnhout zijn er ondertussen ongeveer 80 procent verkocht.