De winkel werd overvallen op klaarlichte dag.
Volledig scherm
De winkel werd overvallen op klaarlichte dag. © Peter Vanderveken

Snoepwinkel op klaarlichte dag overvallen: zwangere uitbaatster bedreigd met wapen

Drie jongemannen hebben donderdagnamiddag een overal gepleegd op de snoepwinkel Candy Factory op het Zegeplein. De drie mannen bedreigden de uitbaatster met een mes en een vuurwapen. Ze sloegen daarna op de vlucht met een fiets. De politie is een onderzoek gestart. 

8 reacties

 • patrrik versys

  2 jaar geleden
  tja, Turnhout kan met de grote steden concurreren als het op drugs en diefstallen aan komt
 • José Gonzales

  2 jaar geleden
  Camera’s waar zijn ze in de straat er is nog veel werk eigenlijk op elke hoek zou er een camera moeten staan als er geen politie op straat is te zien zeker in deze buurt. Nauwelijks politie
 • Filip Van Bouwel

  2 jaar geleden
  Criminele vreemdelingen buiten! Weg met wereldvreemde rechters die geen straffen meer durven uitspreken voor criminele vreemdelingen. Iedereen weet op wie te stemmen in 2024!
 • Danielle Huybreghts

  2 jaar geleden
  Turnhout was vroeger een leuke stad. Ik ben er geboren en getogen... Mooie winkels, gezellig rond de grote markt... Nu kom ik er nog 1 keer per jaar.... Kapotte Merodelei..Lege Gasthuisstraat , kapotte sfeer en over veiligheid zullen we maar zwijgen... Iedereen klaagt en is het er beu.. De eigendommen verliezen dagelijks aan waarde.. De handelspanden geraken niet meer verhuurd... Het verkeer zit er compleet vast... Hoe maak je een leuke stad kapot? Spijtig en zeer triest.....
 • walter dierckx

  2 jaar geleden
  Turnhout is turnhout niet meer een krantenwinkel een snoepwinkel tot zelfs wandelaars en schoolkinderen worden lastig gevallen of overvallen. Vroeger zag je veel meer politie in en rond de stad rond rijden. En men moet veel strengere straffen en ben je van buitenlandse afkomst een enkel ticket retour het zal dan wel veranderen. Onze burgemeester moet zorgen dat de turnhoutenaar zich terug veilig voelt en eigen stad.