Het wijkcomité Schorvoort 2020 voert de strijd tegen het volbouwen van de Aa-vallei in hun wijk nog wat op
Volledig scherm
Het wijkcomité Schorvoort 2020 voert de strijd tegen het volbouwen van de Aa-vallei in hun wijk nog wat op © Toon Verheijen

Schorvoort 2020 voert strijd op tegen volbouwen Aa-vallei: “Grijp de kans om dit groene gebied te behouden”

Het wijkcomité Schorvoort 2020 voert de strijd tegen het volbouwen van de Aa-vallei in hun wijk nog wat op. Het wijkcomité lanceert een nieuw breed actieplan in de strijd die het al bijna tien jaar voert. “We doen een oproep aan de minister én aan het stadsbestuur: laat deze kans niet voorbijgaan en zorg voor het behoud van dit groene gebied.”

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama