Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Roekeloze chauffeur (18) moet rijbewijs na twee maanden al weer inleveren

Turnhout/RavelsEen jonge bestuurder uit Ravels die amper twee maanden zijn rijbewijs had, heeft dat woensdagnacht al opnieuw mogen inleveren. De 18-jarige reed roekeloos rond in het centrum van Turnhout.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Stad Turnhout luidt nieuw academiejaar in met gratis vat voor studenten
  Turnhout

  Stad Turnhout luidt nieuw academie­jaar in met gratis vat voor studenten

  Het nieuwe academiejaar is donderdag officieel van start gegaan. Om de Turnhoutse studenten te verwelkomen, gaf het stadsbestuur ‘s avonds een gratis vat in De Zwarte Ruiter. De eerste pintjes werden getapt door schepen van Onderwijs Marc Boogers, schepen van Jeugd Jan Van Otten, onderwijsconsulente Iris Loots en het presidium met de boodschap: “Turnhout verwent zijn hogeschoolstudenten en wenst hen een succesvol academiejaar.” En dat lieten de studenten zich geen twee keer zeggen. Het vat werd tot op de laatste druppel leeggedronken.
 3. Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”
  bekervoetbal Antwerpen

  Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”

  Het resterende programma in de vijfde ronde van de Croky Cup, begon vrijdagavond met een verrassing. Dessel, dat de voorbije weken in eerste nationale moeilijk zijn draai vond, zette met Virton een middenmotor uit de Challenger Pro League opzij. Voor de aanvang van het duel was er de vraag of dit bekerduel voor de Kempenaars op geen slecht moment zou komen. Na 120 minuten was het antwoord negatief. Integendeel.