Ruben B. toen hij op 10 september de politierechtbank verliet
Volledig scherm
Ruben B. toen hij op 10 september de politierechtbank verliet © JVN

Rechtbank wuift wrakingsverzoek van doodrijder Ruben B. weg: “Verzoek te laat ingediend”

Turnhout/KasterleeDe 22-jarige Ruben B. uit Turnhout, de bestuurder die de dood van Tibau Verelst (18) veroorzaakte, heeft bot gevangen met zijn wrakingsverzoek om politierechter Paul Draulans te laten vervangen. Hij had het verzoek meteen na de bewuste uitspraken van de politierechter moeten indienen. Niet pas twee maanden later.

  1. KOERSGEKKE KEMPEN. Op bezoek in het logistieke hart van Lotto-Dstny: “De mooiste zege ooit? Toen Stig Broeckx weer op zijn fiets kroop”
    PREMIUM

    KOERSGEKKE KEMPEN. Op bezoek in het logistieke hart van Lot­to-Dstny: “De mooiste zege ooit? Toen Stig Broeckx weer op zijn fiets kroop”

    De Ronde van Vlaanderen komt nu écht dichtbij, ook voor Kempenaren een hoogdag. We zochten uit wat de koers in onze regio betekent. Zo leest u deze week nog over het kleinste koerscafé, en gaan we op bezoek bij Herenthoutse wielergekken. Vandaag lopen we mee met de mannen van de ‘service course’ bij Lotto-Dstny in Herentals, een verdoken wielertempel. “Weekends kennen we niet, maar we hebben véél verhalen om te delen.” Een greep uit het aanbod.
    Turnhout