Tibau Verelst - Ruben B. moest bij de inleidende zitting in september nog politiebegeleiding krijgen
Volledig scherm
PREMIUM
Tibau Verelst - Ruben B. moest bij de inleidende zitting in september nog politiebegeleiding krijgen © JVN

Quarantaine vertraagt proces rond dood van Tibau (18): “Bestuurder kon zich niet laten testen door enkelband”

TurnhoutKafka op de politierechtbank in Turnhout vrijdagmiddag. Het proces tegen de man die verantwoordelijk is voor de dood van Tibau Verelst (18) uit Kasterlee, moest noodgedwongen worden uitgesteld. Ruben B. (21) had drie dagen geleden een hoogrisicocontact. “Maar door zijn enkelband kon hij zich niet laten testen.” Gevolg: geen Ruben B. op de politierechtbank en dus ook geen proces.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!