De inwoners van De Wending genieten van de klassieke muziek.
Volledig scherm
De inwoners van De Wending genieten van de klassieke muziek. © Peter Vanderveken

Primeur voor Vlaanderen: De Wending streamt liveconcert naar vijf andere rusthuizen

De bewoners van het woonzorgcentrum De Wending konden zaterdag genieten van een uniek sinterklaasgeschenk. Zangeres Amira Willighagen (ex-winnares Holland Got Talent) en Marjolein Acke (finaliste Belgium Got Talent) gaven er samen met een live kamerorkest en een kinderkoor een optreden geven. Het concert werd gelivestreamd in vijf woonzorgcentra in Willebroek, Essen, Retie, Ravels en Turnhout en in het AZ Turnhout, afdeling motorische revalidatie.

1 reactie

 • Cecarine De Smet

  2 jaar geleden
  Een zeer mooi gebaar. Ik ben er zeker van dat deze mensen genoten hebben. Doe maar verder. Jullie bezorgen deze mensen mooie momenten.
 1. Stapel hout vat vuur in bos
  Oud-Turnhout

  Stapel hout vat vuur in bos

  De brandweer moest donderdagochtend rond 4.30 uur uitrukken naar de omgeving van de Nieuwe Staatsbaan en Rhoode in Oud-Turnhout. Een stapel hout van 3 meer hoog en 3 meter breed had er vuur gevat over een lengte van zo’n honderd meter. De vlammen waren ook al overgeslagen naar een bos. De brandweer had de grootste moeite om het vuur onder controle te krijgen. Pas na twee uur was de brand geblust. De oorzaak van de brand is nog niet gekend, maar kwaad opzet wordt niet uitgesloten. De politie is een onderzoek gestart.