De politie trof deze fietsen aan tijdens een huiszoeking.
Volledig scherm
De politie trof deze fietsen aan tijdens een huiszoeking. © Politie Regio Turnhout

Politie treft resem fietsen aan tijdens huiszoeking

TurnhoutDe Politie Regio Turnhout trof heeft bij een huiszoeking in het kader van een gerechtelijk onderzoek in Turnhout een aantal fietsen aangetroffen.

 1. Verdachte brand eist dodelijk slachtoffer: “Er stond nochtans niemand ingeschreven in het pand”
  PREMIUM
  Turnhout

  Verdachte brand eist dodelijk slachtof­fer: “Er stond nochtans niemand ingeschre­ven in het pand”

  De brand zondagmorgen aan de Merodelei in Turnhout dichtbij de Zeshoek waarbij een persoon om het leven kwam, roept heel wat vraagtekens op. In de vertrekken boven het kapsalon zouden regelmatig meerdere personen verbleven hebben, maar nochtans was er niemand ingeschreven in het pand. De huurder van het gebouw is al ondervraagd door de politie. Het staat vast dat de brand een gerechtelijk staartje zal krijgen. “Het lijkt duidelijk dat hier sprake was van onderverhuren. We voeren daar al langer strijd tegen, maar dit pand stond nog niet op de radar”, zegt burgemeester Paul Van Miert (N-VA)
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.