Stockbeeld Politie
Volledig scherm
Stockbeeld Politie © Jef Van Nooten

Politie onderschept bestelwagen met gestolen elektrische fietsen

Turnhout/Lille/RetieDe politie in Turnhout heeft dinsdagochtend op de E34 een bestelwagen onderschept met daarin twee mannen die verdacht worden van diefstallen. Eén van hen is aangehouden door de onderzoeksrechter.

 1. Mantelzorgers worden in de bloemetjes gezet met filmnamiddag
  Turnhout/Oud-Turnhout/Vosselaar/Beerse

  Mantelzor­gers worden in de bloemetjes gezet met filmnamid­dag

  Donderdag 23 juni werden alle mantelzorgers van Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar en Beerse eens stevig in de bloemetjes gezet voor de Dag van de Mantelzorger. Ze werden getrakteerd op een film en een gezellige receptie achteraf om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. “Het is zó belangrijk dat mantelzorgers de tijd en ruimte krijgen om iets voor zichzelf te doen”, meent mantelzorgcoördinator Ingrid Jansen.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?