De Politie Regio Turnhout viel vrijdagnacht binnen in een appartement waar lockdownfeestje bezig was
Volledig scherm
De Politie Regio Turnhout viel vrijdagnacht binnen in een appartement waar lockdownfeestje bezig was © Ton Wiggenraad

Politie legt voor tweede week op rij lockdownfeestje stil in hetzelfde appartement

TurnhoutDe Politie Regio Turnhout heeft afgelopen nacht een einde gemaakt aan een lockdownfeestje in Turnhout. Vorig weekend werd er in hetzelfde appartement binnengevallen om dezelfde reden.

 1. Op huizenjacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezelligheid, openbaar vervoer en veel open ruimte”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Op huizen­jacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezellig­heid, openbaar vervoer en veel open ruimte”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week in Antwerpen: Kalmthout, een oase van groen met hét natuurgebied van Vlaanderen als ideale uitlaatklep voor liefhebbers van de natuur. Wij hadden een gesprek met Nerena Ruinemans van Claessens Makelaars.
 1. Lockdownfeestje stilgelegd in Turnhout: jongeren verstoppen zich in kleerkasten
  Turnhout/Beerse

  Lockdown­feest­je stilgelegd in Turnhout: jongeren verstoppen zich in kleerkas­ten

  Interventieploegen van de politie Regio Turnhout hebben zaterdagnacht rond 3.30 uur een lockdownfeestje stilgelegd in de Franz Joostensttraat. Er werden zeven jongeren betrapt waarvan er zich zes probeerden te verstoppen in een kleerkast. Er waren de voorbije maanden al meerdere klachten over hetzelfde appartement. Ook in Lille, Beerse en Kasterlee waren er meldingen van nachtlawaai, maar daar konden geen vaststellingen gedaan worden.
 1. Vrouw veroorzaakt ravage met gestolen postbusje
  Play

  Vrouw veroor­zaakt ravage met gestolen postbusje

 2. Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend
  Play

  Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend