Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Politie legt illegaal coronafeestje stil: feestvierders verstoppen zich in kast

De politie in Turnhout heeft maandagavond een illegaal feestje stilgelegd. Drie feestvierders verstopten zich snel in een kast, maar werden toch ontdekt. Ze kregen net als de andere aanwezigen een boete van 250 euro opgelegd.

 1. “Als ik de kans had gekregen om hem neer te steken, had ik dat zeker gedaan”: Vrouw (44) riskeert voorwaardelijke straf voor poging tot doodslag
  PREMIUM
  Turnhout

  “Als ik de kans had gekregen om hem neer te steken, had ik dat zeker gedaan”: Vrouw (44) riskeert voorwaarde­lij­ke straf voor poging tot doodslag

  Een 44-jarige vrouw uit Turnhout moest zich voor de rechtbank verantwoorden voor poging tot doodslag op haar (ex-)partner. Volgens haar advocaat sloegen de stoppen door toen ze van de man te horen kreeg dat ze haar boeltje moest pakken. Dat ze even voordien te veel gedronken had op een communiefeest, speelde ook mee volgens de raadsman.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.