Illustratiebeeld Politie
Volledig scherm
Illustratiebeeld Politie © Jan Aelberts

Politie houdt extra toezicht tijdens vakantieperiode

Regio TurnhoutPolitie Regio Turnhout biedt deze zomermaanden het zogenaamde ‘vakantietoezicht’ aan. De wijkagent of een politieploeg houdt je woning dan extra in de gaten wanneer je op vakantie bent. Zo kan je met een gerust hart vertrekken.

 1. Jongetje (2) gewond bij fietsongeval met vluchtmisdrijf
  Turnhout

  Jongetje (2) gewond bij fietsonge­val met vluchtmis­drijf

  Een jongetje van 2 jaar is dinsdagochtend rond 8.15 uur gewond geraakt op het kruispunt van de Steenweg op Gierle en de Parklaan in Turnhout. De jongen, S.R., zat achteraan op de fiets van zijn moeder, S.M. (31) uit Turnhout. Zij kwam op het kruispunt in aanrijding met een andere fietser. Zowel moeder als zoontje zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De andere fietser is doorgereden zonder te stoppen.
 2. Racing Mechelen start Europese week in mineur met verlies in Turnhout (2-0) en nieuwe blessure Ventôse
  voetbal derde nationale B

  Racing Mechelen start Europese week in mineur met verlies in Turnhout (2-0) en nieuwe blessure Ventôse

  Met een verplaatsing naar Turnhout, de inhaalwedstrijd tegen Beringen woensdag en de komst van Nijlen volgende zaterdag, maakte Racing Mechelen zich op voor een zogenaamde Europese week. En die begon met een valse noot, want niet alleen gingen de Mechelaars met 2-0 onderuit in Turnhout, ze verloren ook de ingevallen Dries Ventôse opnieuw met een blessure. De euforie na de ruime zege op speeldag één lijkt zo een beetje plaats te hebben gemaakt voor een crisissfeertje.