Het voormalige hotel Tegenover wordt nu permanent bewoond.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige hotel Tegenover wordt nu permanent bewoond. © Liese Demeulenaere

Politie controleert kamers van voormalig hotel in Stationstraat: “Omstandigheden voor sommige bewoners waren mogelijk levensgevaarlijk”

TurnhoutDe politie heeft zondag de kamers van het voormalig hotel ‘Tegenover’ in de Stationstraat grondig gecontroleerd. Het hotel wordt momenteel permanent bewoond, hoewel de kamers niet aan de minimale kwaliteitsnormen voldoen. “Een hotelkamer en een hotel zijn niet uitgerust voor een dergelijk langdurig verblijf.” In zeven kamers werd er meteen ingegrepen om de gevaren op vlak van brandveiligheid te verwijderen.

 1. Geen fuiven mogelijk door corona, dus probeert KLJ met paaseierenverkoop geld in te zamelen: “20.000 euro nodig voor renovatie van ons lokaal”
  Oud-Turnhout

  Geen fuiven mogelijk door corona, dus probeert KLJ met paaseieren­ver­koop geld in te zamelen: “20.000 euro nodig voor renovatie van ons lokaal”

  De KLJ in Oud-Turnhout heeft dringend 20.000 euro nodig voor de renovatie van haar verouderde lokaal langs de Steenweg op Mol. Maar hoe geraak je aan zoveel geld als er niets mag georganiseerd worden? Alle fuiven werden door corona al afgelast, dus gooien ze het bij de jeugdbeweging nu over een andere boeg. Een paaseierenverkoop moet redding brengen.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"