Kristien Bollen
Volledig scherm
© Kristien Bollen

Politie betrapt zeven bestuurders onder invloed van alcohol of drugs

TurnhoutDe politie heeft zaterdagavond en -nacht in Turnhout honderd bestuurders aan een alcoholcontrole onderworpen. Zes bestuurders hadden te veel gedronken, één bestuurder was onder invloed van drugs.

 1. Vijf keer uit in de Kempen dit weekend: van street comedy over wereldse muziek tot een dj-festival met ronkende namen
  PREMIUM
  kempen

  Vijf keer uit in de Kempen dit weekend: van street comedy over wereldse muziek tot een dj-festival met ronkende namen

  Nog geen plannen voor het weekend van 25 en 26 september? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Wie wat cultuur, gaande van street comedy tot een tentoonstelling met eeuwenoude stukken, wil opsnuiven is in de Kempen dit weekend aan het juiste adres. Ook festivalliefhebbers komen aan hun trekken, of je nu van wereldse muziek of van het betere dj-werk houdt.
 2. Duizend Kempische handen herstellen overstroomd dorp Prayon in Wallonië: “Hulp is nu meer dan ooit nodig”
  Turnhout/Oud-Turnhout/Beerse/Vosselaar

  Duizend Kempische handen herstellen over­stroomd dorp Prayon in Wallonië: “Hulp is nu meer dan ooit nodig”

  Het Waalse Prayon, een deelgemeente van Trooz in de provincie Luik, mag op 16 oktober een heuse hulpbrigade uit de Turnhoutse stadsregio verwachten. Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar gaan er namelijk samen met Kempische bedrijven en vrijwilligers aan de slag om hulp te bieden nadat het dorp vernield werd door de overstromingen van midden juli.