Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Politie Regio Turnhout

Politie betrapt man die joint rookt in bijzijn van 5-jarig kind

TurnhoutHet drugsteam van de politie in Turnhout organiseerde donderdag controles op overlastgevoelige plaatsen. Daarbij werd een man betrapt die een joint rookte in het bijzijn van een 5-jarig kind. Ook vier minderjarigen werden met drugs betrapt.

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Twee windturbines toornen uit boven bedrijfsterrein in Beerse: “Groene stroom wordt gebruikt in productieproces van bedrijf, de rest gaat naar het elektriciteitsnet”

  Twee windturbi­nes toornen uit boven bedrijfs­ter­rein in Beerse: “Groene stroom wordt gebruikt in productie­pro­ces van bedrijf, de rest gaat naar het elektrici­teits­net”

  Bij Wienerberger in Beerse zijn zaterdag twee nieuwe windturbines in gebruik genomen. De installatie van de turbines is een volgende stap in de strategie van Wienerberger om steeds meer hernieuwbare energie te gebruiken voor zijn productieprocessen. De aanwezigheid van Vlaams Minister President Jan Jambon lokte onverwachts enkele boze boeren naar het terrein.
  Beerse
 1. RESTOTIP. Bistro Louis in hartje Grobbendonk: “Hier zie je levende kreeften in het aquarium zitten”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Bistro Louis in hartje Grob­bendonk: “Hier zie je levende kreeften in het aquarium zitten”

  Grobbendonk is sinds kort een culinaire hotspot rijker. Horecaondernemer en chef-kok Dennis Vanswijgenhoven, die in het verleden Brasserie Marie uitbaatte opende rond de jaarwisseling Bistro Louis vlakbij het Astridplein. Een sfeervol, kleinschalig restaurant waar kwaliteit de voorrang krijgt. Eveneens kunnen klanten ook terecht bij de winterbar die een plekje kreeg op het terras.
  Grobbendonk