Patrick Verschuren en Roosje Baeten
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Verschuren en Roosje Baeten © Jef Van Nooten

“Oudejaar zal nooit meer hetzelfde zijn”: Vijf jaar liefdesgeluk... tot die verwoestende explosie

TurnhoutPatrick en Roosje. Een onafscheidelijk koppel sinds ze elkaar vijf jaar geleden leerden kennen. Altijd waren ze samen. Ook vrijdagochtend bij de verwoestende gasexplosie in Turnhout. “De hele dag zijn we blijven hopen. Tot aan dat ene telefoontje met het slechte nieuws”, getuigt de schoonzus van Patrick Verschuren.

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Komt er meer blauw op straat in Turnhout? Waar blijft de beloofde sporthal? En wat met de buitenschoolse kinderopvang in de stad?
    PREMIUM
    Turnhout

    BELOOFD IS BELOOFD. Komt er meer blauw op straat in Turnhout? Waar blijft de beloofde sporthal? En wat met de buiten­school­se kinderop­vang in de stad?

    De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren 10 beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Turnhout, een stad waar inwoners zich onveilig voelen en de armoedecijfers bij de hoogste zijn in Vlaanderen.