De politie aan de gebouwen van PostNL in Turnhout
Volledig scherm
De politie aan de gebouwen van PostNL in Turnhout © JVN

Opnieuw grootschalige inval in drie depots van PostNL: negen arrestaties, politie op zoek naar zwartwerkers die zich verstoppen in gebouwen

Turnhout/Wommelgem/WillebroekDe federale gerechtelijke politie en sociale inspectie zijn vanochtend binnengevallen in drie depots van koeriersbedrijf PostNL voor inbreuken tegen de sociale wetgeving. Negen mensen werden gearresteerd. 

34 reacties

 • hans jacobs

  12 maanden geleden
  Mensen die online bestellen moeten maar eens een dag bij een pakketjesdienst werken, dan zullen ze niet meer klagen dat hun pakketje een dag te laat is!
 • Werner Van Calster

  12 maanden geleden
  Gaan ze gelijk hebben, waarschijnlijk wel anders werden ze niet opgepakt. maar wat mij opvalt is dat het alleen bij concurrentie van Bpost is, raar he? en dat terwijl post nl de enige pakjesdienst is waar we hier kunnen op rekenen, met de beste prestaties ivm tijdig leveren en de vriendelijkste chauffeurs, die zich tenminste aan de verkeersregels kunnen houden.
 • Jozef van looy

  12 maanden geleden
  post nl doet dit reeds meerdere jaren , vanaf dat ze de pakjesdiensten overgenomen hebben van BD te Nossegem en toen verhuist zijn naar Wommelgem . ik had meerdere mensen die voor mij gereden hebben en op een zekere dag zijn er meerdere chauffeurs niet komen opdagen en hebben ze me gevraagd om al de pakjes komen te halen uit den depot en kreeg ik al den tijd om deze weg te krijgen en na een goede week kreeg ik een aangetekende brief met mijn ontslag +GEEN BETALING . En ze zijn nu nog bezig
 • Wim Wuytack

  12 maanden geleden
  Belastingen betalen zoals iedereen anders is het valse concurrentie. Gratis en aan lage prijzen leveren met oude versleten bestelwagens, je ziet wat de gevolgen zijn. Als die zelfstandige chauffeurs niet foefelen houden ze niks over.
 • Dirk Bytebier

  12 maanden geleden
  Op zoek naar zwart werkers ok maar Post nl moet daar toch ook van op de hoogte zijn wanneer je iemand aan neemt wordt die toch gecontroleerd maar zij maar gerust dat ze het weten bij post NL ze doen niks anders dan aan prijzen dumping en transport bedrijven uitzuigen de boel sluiten enige oplossing die pijn doet
 1. MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraafplaatsen”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraaf­plaat­sen”

  Welkom Sinterklaas, de Gheyntjesworp, de Kerstwensboom op de Grote Markt... en sinds vorig jaar ook de Jokerfeesten. Samen met een groep vrijwilligers organiseert Nik Tuytelaers (59) tal van activiteiten in Turnhout. Hij is dan ook al zestien jaar voorzitter van Toerisme Turnhout vzw. Op professioneel vlak runt Nik een wijnhandel waarmee hij verscheidene Turnhoutse horecazaken van wijn en bubbels voorziet. Aan ons stelt hij zijn stad voor. “Soms denk ik: dju, met deze straat hebben we een kans gemist.”
  Turnhout
 2. Man (29) riskeert 6 jaar cel voor reeks verkrachtingen van nichtje en petekind (15): “Moet ik nu kiezen tussen mijn dochter en mijn broer?”
  PREMIUM

  Man (29) riskeert 6 jaar cel voor reeks verkrach­tin­gen van nichtje en petekind (15): “Moet ik nu kiezen tussen mijn dochter en mijn broer?”

  Een 29-jarige man uit Mol dreigt 6 jaar achter de tralies te belanden voor een reeks verkrachtingen. Het slachtoffer? Zijn eigen nichtje van 15 jaar. De politie vond zijn sperma op haar bed, en bewijzen dat hij een zwangerschapstest en morning-afterpil voor haar kocht. Hoewel hij zichzelf na een pintje te veel zelf de das om deed, blijft de man staalhard ontkennen. Het ging er emotioneel aan toe in de rechtbank: “Ik wilde gewoon ‘sorry’ horen”, zei de moeder van het slachtoffer in tranen.
  Turnhout