Archiefbeeld Heistse Pijl 2020
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld Heistse Pijl 2020 © Photo News

Onze weekendtips voor de Kempen: Heistse Pijl, fietsen met het gezin, en héél wat feesten

KempenNog geen plannen voor het weekend van 31 juli en 1 augustus? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Wielerliefhebbers kunnen zich opwarmen aan de Heistse Pijl, maar er wordt ook heel wat gefeest dit weekend. Eindelijk mag dat terug.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Twee bestuurders betrapt op drugs achter het stuur
  Turnhout

  Twee bestuur­ders betrapt op drugs achter het stuur

  Bij een verkeerscontrole langs de Parklaan in Turnhout afgelopen woensdag heeft het verkeersteam van lokale politie twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Een van hen reed toen in een wagen. Hij moest zijn rijbewijs voor vijftien dagen inleveren. De andere was een bromfietser. Hij moet het nu vijftien dagen zonder bromfiets stellen. Verder schreef de politie ook boetes uit voor het niet dragen van de veiligheidsgordel, gsm-gebruik achter het stuur en het negeren van het oranje verkeerslicht. Tot slot moesten ook zeven chauffeurs een ademtest afleggen, maar niemand blies positief.