(v.l.n.r.) Schepenen van Welzijn Liesbet Dierckx, Myriam Maes, Annemie Guns en Kelly Verheyen.
Volledig scherm
(v.l.n.r.) Schepenen van Welzijn Liesbet Dierckx, Myriam Maes, Annemie Guns en Kelly Verheyen. © Stadsregio Turnhout

OCMW’s, mutualiteiten en CAW werken nog nauwer samen om hulpvragen efficiënter te behandelen: "We willen het verschil maken in deze moeilijke tijden”

Turnhout/Oud-Turnhout/Vosselaar/BeerseIn stadsregio Turnhout werken de OCMW’s, mutualiteiten en het CAW voortaan nog intensiever samen om inwoners met hulpvragen sneller en eenvoudiger te helpen door een hulpverlening op maat te bieden. De verhoogde tegemoetkoming, de verlaging medische kosten en het sociaal tarief zullen daarbij belangrijke tools zijn. “We mogen de mensen niet meer van het kastje naar de muur sturen”, klinkt het.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.