OCMW-voorzitter Luc Op de Beeck, gedeputeerde Peter Bellens en Frans Heylen van het CAW bij de opening van het welzijnsonthaal.
Volledig scherm
OCMW-voorzitter Luc Op de Beeck, gedeputeerde Peter Bellens en Frans Heylen van het CAW bij de opening van het welzijnsonthaal. © Foto Ton Wiggenraad

OCMW of CAW? Ga gewoon naar loket welzijnsonthaal

TURNHOUTTurnhout is de eerste stad in Vlaanderen met een welzijnsonthaal. Een centrale plaats waar iedereen met een welzijnsvraag terecht kan, zonder je te moeten afvragen of je bij het OCMW of het CAW moet zijn. Het welzijnsonthaal is een initiatief van Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) De Kempen en OCMW Turnhout.

 1. Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieuze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”
  PREMIUM
  Mol

  Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieu­ze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”

  De winkel Wally’s World aan de Molderdijk in Mol wordt met argusogen bekeken. De nieuwe zaak in het vroegere filiaal van Mega World is vrijwel identiek aan de vorige, zelfs het logo werd bijna klakkeloos overgenomen. Vroegere medewerkers en klanten vermoeden dat voormalig eigenaar van Mega World Dirk Bron wel eens de mysterieuze Wally zou kunnen zijn. Marleen Panis, de vroegere rechterhand van Bron, ontkracht dat. “Het zou me erg verbazen als Dirk hierachter zou zitten.”
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"