Het ontwerp van de toekomstige sporthal in het Stadspark.
Volledig scherm
Het ontwerp van de toekomstige sporthal in het Stadspark. © Archiles Architecten - ZJA

Nieuw sportcomplex krijgt vorm: vaste tribune en cafetaria met zicht op beide hallen

TurnhoutHet toekomstige sportcomplex in het Stadspark van Turnhout heeft vorm gekregen. Uit verschillende voorstellen heeft de stad een definitief ontwerp gekozen. Het complex krijgt twee sporthallen met vaste tribune en een cafetaria die uitkijkt op beide hallen. De bouw van het sportcomplex laat nog wel een paar jaar op zich wachten.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Turnhoutenaar schakelt moeder èn minderjarige zus in voor jarenlange drugshandel
  Turnhout

  Turnhoute­naar schakelt moeder èn minderjari­ge zus in voor jarenlange drugshan­del

  Een volledig Turnhouts gezin moest zich vrijdag voor de rechtbank verantwoorden voor drugshandel. Spilfiguur was Hamza K. (27). Jarenlang verkocht hij aan huis niet alleen cannabis, maar ook cocaïne en xtc. Wanneer hij niet thuis was, schakelde hij zijn (minderjarige) zus, broer en moeder in om de drugs aan klanten te leveren. “Ze leven allemaal van een uitkering, maar verrijkten zich wel met de handel in drugs”, zegt aanklager Catherine Dederen.
 1. Dave De Kock is geen alleenstaand geval: ook deze monsters wil je niet in de buurt van je kinderen
  PREMIUM
  Kempen

  Dave De Kock is geen alleen­staand geval: ook deze monsters wil je niet in de buurt van je kinderen

  Met afschuw en verbijstering. Zo hebben we met z’n allen het nieuws over Dean (4) ervaren. Veertien jaar nadat hij in Ravels de kleine Miguel (2) doodsloeg, heeft Dave De Kock opnieuw een kind de dood ingejaagd. Helaas is hij niet de enige Kempenaar die de voorbije jaren op een schokkende manier is omgegaan met kinderen: een kinderbijter, een oom die zijn neefje (6) bewerkte met een gloeiend strijkijzer, of de stiefpapa die de doodstrijd van een jongetje (2) filmde terwijl die aan het verdrinken was in bad. Het zijn maar enkele van een reeks waanzinnige voorbeelden.