Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © rv

Nespresso-capsules uit ondergrondse garage gestolen

 1. Stad moet op zoek naar nieuwe concessionaris voor Stadsboerderij: “Het vertrouwen was zoek”
  Turnhout

  Stad moet op zoek naar nieuwe concessio­na­ris voor Stadsboer­de­rij: “Het vertrouwen was zoek”

  De stad Turnhout zet de concessie van vzw De Troef voor de Stadsboerderij met onmiddellijke ingang stop. Sinds anderhalf jaar geleden ‘boer Jeroen’ werd ontslagen, kwamen er bij de stad heel wat klachten binnen van de gebruikers van de zelfoogsttuin. De poging om het vertrouwen tussen alle partijen te herstellen, draaide uiteindelijk op niets uit. “De visies van de stad en De Troef over de Stadsboerderij zijn niet te verenigen”, klinkt het.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.