De natuurlijke verzorgingsproducten van Marieke Van Hoof en Laura Apers vind je voortaan ook in een fysieke winkel van LUKSE in de Patersstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De natuurlijke verzorgingsproducten van Marieke Van Hoof en Laura Apers vind je voortaan ook in een fysieke winkel van LUKSE in de Patersstraat. © LUKSE

Natuurlijke verzorgingsproducten van LUKSE nu ook in fysieke winkel: “Hier vind je alles op één plek”

TurnhoutVriendinnen Marieke Van Hoof en Laura Apers lanceerden vorig jaar de webshop LUKSE waar je alle benodigdheden kan bestellen om thuis je hoogsteigen, natuurlijke verzorgingsproducten te maken. Vanwege het succes hebben de dames nu ook een pand in de Turnhoutse Patersstraat omgetoverd tot een fysieke winkel, waar klanten de producten kunnen uittesten en advies kunnen vragen.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).