Ricardo Simons met Dilano Van Besauw en mama Wendy Simons.
Volledig scherm
Ricardo Simons met Dilano Van Besauw en mama Wendy Simons. © Peter Vanderveken

Mama start crowdfunding om transplantatie van zieke Ricardo (19) te kunnen betalen: “Door corona kunnen we geen benefiet organiseren”

TurnhoutWendy Simons uit Turnhout is een crowdfunding gestart om de medische behandeling van haar zieke zoon te kunnen betalen. Enkele weken geleden werd acute leukemie vastgesteld bij Ricardo. Hij staat op de wachtlijst voor een beenmergtranspantatie. “Door de coronacrisis kunnen we geen benefiet organiseren om geld in te zamelen”, getuigt Wendy.

  1. Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gedisciplineerd.
    autosport Antwerpen

    Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gediscipli­neerd.

    De Legend Boucles @ Bastogne is een zeer bijzondere proef, een wedstrijd ook die erg veeleisend is. De editie 2023 vormde daarop geen uitzondering, in tegendeel. De lijst van opgevers was bijzonder indrukwekkend, terwijl de wedstrijd nooit beslist leek. Net als in 2011, zijn het de West-Vlamingen Stefaan Stouf en Joris Erard die de zege wegkapen en nu tweemaal op het palmares van de grootste Belgische rally voor historische bolides staan. Kempenaar Guino Kenis en zijn co Bjorn Vanoverschelde werden in hun BMW knap tweede, terwijl dochter Julie Kenis ook haar visitekaartje afgaf.