Olivier Laurent komt naar de Warande.
Volledig scherm
Olivier Laurent komt naar de Warande. © RV

Lions Club Turnhout Hartevrouwe organiseert benefiet voor slachtoffers overstromingen Wallonië en voor Oekraïne

TurnhoutLions Club Turnhout Hartevrouwe organiseert op vrijdag 10 juni een benefietvoorstelling in de Warande. Ze hebben comedian en de man met de vele stemmen Olivier Laurent kunnen strikken. De opbrengst gaat naar de opvang van de vluchtelingen uit Oekraïne én naar de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië.

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. “We willen dé trekpleister worden voor topsportbegeleiding in de Kempen”: Kineworks wordt met praktijk van 650 m² meer dan dubbel zo groot
  Turnhout

  “We willen dé trekpleis­ter worden voor topsportbe­ge­lei­ding in de Kempen”: Kineworks wordt met praktijk van 650 m² meer dan dubbel zo groot

  De Turnhoutse kinesitherapiepraktijk Kineworks is verhuisd naar een pand in de Oude Vaartstraat. De praktijk heeft er maar liefst 650 m² ter beschikking. De oppervlakte is daarmee meer dan verdubbeld. Zaakvoerder Tom Mertens – die al grote sportteams begeleidde – wil er van Kineworks dé trekpleister maken voor sportrevalidatie en topsportbegeleiding in de Kempen.