Leeringen van Campos op buitenlandse stage
Volledig scherm
Leeringen van Campos op buitenlandse stage © RV

Leerlingen Campos ronden buitenlandse stage succesvol af

TurnhoutZesendertig leerlingen van Campos Turnhout hebben in de maand juni stage gelopen in het buitenland. Ze verbleven drie weken in Sevilla, Dublin of Palanga.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Onze weekendtips voor de Kempen: nostalgie beleven, genieten van muziek en stokpaardrijden
  PREMIUM
  Kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: nostalgie beleven, genieten van muziek en stokpaard­rij­den

  Geen zin om te luieren in de zon dit warme weekend? Maar wat doe je dan wél in deze tropische temperaturen behalve een frisse duik nemen? Wij verzamelden de leukste uitstapjes in de Kempen om zaterdag 6 en zondag 7 augustus van te genieten met het hele gezin. Of je nu wil genieten van de leukste muziek of rustig wil snuisteren tussen kunst of confituur, de Kempen heeft het allemaal!
 3. Bestuurder met rijverbod betrapt tijdens alcoholcontroles
  Turnhout/Lille/Vosselaar

  Bestuurder met rijverbod betrapt tijdens alcoholcon­tro­les

  Het verkeersteam van Politie Regio Turnhout controleerde zaterdagnamiddag- en avond op het rijden onder invloed van alcohol of drugs aan de Tielendijk in Turnhout, de Strandweg in Gierle en de Rijdstraat in Vosselaar. Van de 150 gecontroleerde chauffeurs legen er maar twee een positieve ademtest af. Daarnaast moesten de agenten ook een proces-verbaal opstellen tegen een bestuurder omdat hij reed tijdens een lopend rijverbod.