De schoten werden gelost nadat de man de toegang tot 't Contrast was ontzegd.
Volledig scherm
De schoten werden gelost nadat de man de toegang tot 't Contrast was ontzegd. © Ton Wiggenraad

Kebabverkoper krijgt voorwaardelijke celstraf voor schietpartij op Grote Markt

De uitbater van een kebabzaak in Turnhout is tot een (grotendeels voorwaardelijke) gevangenisstraf van 2 veroordeeld voor een schietpartij op de Grote Markt in Turnhout. Hij loste enkele schoten tijdens een vechtpartij op 7 december vorig jaar.

1 reactie

 • patrrik versys

  2 jaar geleden
  Wat een straf, dat gaat hij het zeker mee afleren
 1. Keizershof pakt na drie jaar uit met tweede editie Summer Sessions aan de Warande: “We blijven geloven in het potentieel van dit festival”
  Turnhout

  Keizershof pakt na drie jaar uit met tweede editie Summer Sessions aan de Warande: “We blijven geloven in het potentieel van dit festival”

  De eerste editie in 2019 was qua opkomst een tegenvaller, maar de organisatoren van Summer Sessions blijven geloven in het concept. Op 5, 6 en 7 augustus komen Soulsister, Bart Peeters en Clouseau naar het centrum van de stad voor de tweede editie van het driedaags festival. “Vooral de reacties van de muzikanten deden ons geloven dat er potentieel is”, vertellen Wlad en Kim.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.