Jimmy G. in de rechtbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Jimmy G. in de rechtbank. © ton wiggenraad

Jimmy kreeg eerder al 7 jaar cel voor geweld tegen stiefdochter: nu is ook zoontje (3) van nieuwe vriendin slachtoffer van zware mishandeling

TurnhoutNegen keer kwam hij bont en blauw aan op school en twee keer belandde hij zelfs op spoed. Maar de ouders van de toen 3-jarige D. uit Turnhout hadden steeds een uitleg klaar: uitgegleden in bad, een Boeddhabeeld op zijn hoofd gekregen of van een kast gevallen. De wurgsporen in zijn hals bewijzen echter dat het kind mishandeld werd. De hoofdverdachte? Jimmy G. (36), de stiefvader van het jongetje. Jimmy werd eerder al tot 7 jaar cel veroordeeld voor onmenselijke behandeling van zijn toenmalige stiefdochter. Hij beet het kind toen onder meer in het gezicht. “Ik deed mijn best om de perfecte huisvader te zijn”, reageert Jimmy.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"