Jean Van Landeghem met een stapel leverbonnen voor maaltijden die hij nooit zelf besteld heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Jean Van Landeghem met een stapel leverbonnen voor maaltijden die hij nooit zelf besteld heeft. © Jef Van Nooten

Jean (65) krijgt al jaren ongevraagd pizza’s aan huis geleverd: “Tot 14 pizza’s tegelijk. Maar ik heb nog nooit iets besteld”

De 65-jarige Jean Van Landeghem uit Turnhout gaat gebukt onder pizzaterreur. Al negen jaar lang staan er geregeld pizzakoeriers aan zijn deur. Nu eens met vijf pizza’s, dan met acht. “Op alle mogelijke uren van de dag. Eén keer kwamen ze hier zelfs veertien pizza’s tegelijk leveren.” Probleem: Jean heeft nog nooit één pizza besteld. 

 1. Inbreker wordt betrapt door bewoner
  Turnhout

  Inbreker wordt betrapt door bewoner

  In de Slagmolenstraat is woensdagnacht ingebroken in een woning. De dief wist een raam te forceren en kon zo het huis doorzoeken. Hij ging aan de haal met enkele juwelen. Ook in de nabijgelegen Brandhoefstraat werd diezelfde nacht ingebroken. Vermoedelijk gaat het dus om dezelfde dader. In het tweede huis had hij echter minder succes. De dief werd betrapt door een bewoner en zette het op een lopen. De politie heeft nog een zoekactie verricht, maar kon niemand vinden.
 2. VIDEO. Politie schakelt bekende DJ in voor campagnefilm tegen drank en drugs achter het stuur
  PREMIUM
  Turnhout

  VIDEO. Politie schakelt bekende DJ in voor campagne­film tegen drank en drugs achter het stuur

  De knaldrang is groter dan ooit. Iedereen wil uit de bol gaan op festivals en andere evenementen. Maar wie achter het stuur kruipt moet dat zonder alcohol of drugs doen. Om dat te benadrukken lanceert de politiezone Regio Turnhout een zomercampagne met een bekende deejay. “We houden ook al meteen verscherpte drugscontroles tijdens het festival Sunrise”, zegt politiewoordvoerder Rudy Remijsen.